Popoldan mi ni več potrebno počivati

Facebooktwitter

Stara sem 65 let. Pred uživanjem probiotika EM je bilo moje stanje takole:  Premalo energije, težave s prebavo, slaba hidriranost telesa, kljub temu, da sem vsak dan popila 1,5 l filtrirane vode, slabo počutje zaradi velike količine raznih parazitov. Zdravim se z bioesonanco, vendar je uspeh bolj šibek. Z iridodiagnostiko lani poleti in z bioresonanco je bilo ugotovljeno, da so vsi notranji organi razen srca zelo oslabljeni.

Pred dvema mesecema sem začela uživati MAP in probiotik EM.

Doziranje MAP:  2 tableti zjutraj, 1 popoldan ali proti večeru. Po preverbi pri bioresonančnem terapevtu mi MAP koristi.

Doziranje probiotika EM: Pijem po dva odmerka na dan (skupno torej 0,2 dl), če mi je prebava zelo nagajala, pa 3 odmerke (0,3 dl).

Sedaj imam več energije, tako da se ne utrudim tako hitro kot sem se pred uživanjem. Že po jutranjem zaužitju vode in MAP imam, za razliko od prej, Ph urina bazičen in tak ostane tudi preko dneva. Popoldan mi ni več potrebno počivati. Kasneje čez dan uživam še druge dodatke: koencim Q10, vitamin B12, kalcij, magnezij, cink in selen.

Predvidevam, da bi se ob večji količini zaužitega Map počutila še bolje, vendar žal nimam denarja za večje količine, saj me veliko stane tudi bioresonanca.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN