Popolnoma izčrpan osemdesetletnik

Facebooktwitter

Enainosemdesetletni upokojenec je bil popolnoma izčrpan; nekaj verjetno od starosti, nekaj moči pa mu je vzela tudi pred kratkim prestana operacija. Po njej se mu moč ni povrnila. Sam ni več zmogel po stopnicah. Bil je kar malo izgubljen v prostoru.

Pred tremi meseci je začel uživati MAP – 3 krat na dan po 4 tablete. Toliko jih uživa še danes. Izboljšanje se je pokazalo nekako po enem mesecu, zdaj pa je stanje zelo izboljšano. Praktično ne čuti več utrujenosti in tudi po stopnicah lahko spet samostojno hodi.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link