Pozitivni učinki po petih dneh uživanja probiotika EM

Facebooktwitter

S probiotikom EM sem se spoznala, ker ima moj 18-letni sin Crohnovo bolezen in sem upala, da ga bo preizkusil in ga tudi konzumiral. Začela sem ga piti sama in sem svoje navdušenje delila z njim. Pa ga žal ni hotel. Po mojem dolgem prepričevanju ga je dvakrat poskusil, potem pa sem obupala.

Probiotik sem kupila oktobra 2015 in približno v enem mesecu sem popila en liter tega napitka. Začela sem z decilitrom na dan, čez nekaj dni sem dozo zmanjšala. Prva reakcija, ki sem jo opazila, je bil celodnevni glavobol, ki sem ga doživela kot čiščenje telesa. Drugih neprijetnih učinkov nisem zaznala.

Pozitivne učinke pa sem zaznala po petih dneh uživanja napitka. V prvi vrsti se mi je izboljšala prebava, o kateri sedaj sploh več ne razmišljam, saj je zdaj moje prvo jutranje opravilo iztrebljanje z manj vonja in z boljšim občutkom čiščenja telesa. V drugi vrsti pa sem opazila izboljšave na koži, predvsem na obrazu. Koža nima več ogrcev, je bolj sijoča in mehka. Lep dosežek pri moji starosti 45 let!

Predvsem pa sem opazila izboljšanje imunskega sistema, izboljšano splošno počutje in manj utrujenosti. V okolici so vsi prebolevali virusne okužbe, jaz pa se nisem počutila niti slabo niti ogroženo.

Upam, da se bo to izboljšano stanje še dolgo ohranilo. Sem se pa odločila, da v prihodnje vsaj enkrat na leto naredim tovrstno kuro s probiotikom.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
21/12/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN