Presenetljivo hitro okrevanje po operaciji tumorja

Facebooktwitter

Stara sem nekaj čez 50 let. Zaradi zapletov po operaciji tumorja sem pristala še v umetni komi. Med tem časom je telo izgubilo ogromno moči in ker je bilo potrebno takojšnje nadaljevanje zdravljenja, sem morala kar se da hitro okrevati. Takrat mi je hčerka priporočila beljakovinsko dopolnilo MAP, za katerega je slišala v ekološki trgovini.

Ne morem ga prehvaliti. Že po prvih dneh jemanja sem čutila, kako postajam močnejša. Uživala sem po 5 tablet na dan. Po le nekaj dneh sem lahko že sama, brez opore in pomoči, hodila po hiši. Tudi počutje je bilo iz dneva v dan boljše. Iz svojih izkušenj vam lahko povem, da je to zadeva, s katero lahko presenetljivo hitro okrevate po bolezni ali ošibelosti (težave s prenizko telesno težo). Res enkratno prehransko dopolnilo.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link