Probiotik v ohlajenem čaju

Facebooktwittergoogle_plus

Sem 35-letna mamica dveh otročkov. Pestilo me je kar nekaj težav: alergija, kronična utrujenost, slabokrvnost, stalni prehladi in glivična obolenja…, zato sem se odločila za zdravljenje z bioresonanco. Pogovori z zdravnico, ki izvaja bioresonanco, so me spodbudili, da sem začela raziskovati, kako naj si pomagam izboljšati črevesno floro.

Imela sem zelo napihnjen trebuh; ta občutek napihnjenosti je bil stalno prisoten. Ko sem začela dnevno uživati probiotik EM, se je v treh tednih stanje opazno izboljšalo. Uživala sem ga neprekinjeno en mesec, naredila premor in zdaj nadaljujem z novo »kuro«.

Super izkušnja.

Ker mi okus koncentriranega probiotika ni všeč, ga redčim. Najbolj mi tekne v ohlajenem brusničnem čaju, dober pa je tudi v sadnih čajih.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan