Probiotik v ohlajenem čaju

Facebooktwitter

Sem 35-letna mamica dveh otročkov. Pestilo me je kar nekaj težav: alergija, kronična utrujenost, slabokrvnost, stalni prehladi in glivična obolenja…, zato sem se odločila za zdravljenje z bioresonanco. Pogovori z zdravnico, ki izvaja bioresonanco, so me spodbudili, da sem začela raziskovati, kako naj si pomagam izboljšati črevesno floro.

Imela sem zelo napihnjen trebuh; ta občutek napihnjenosti je bil stalno prisoten. Ko sem začela dnevno uživati probiotik EM, se je v treh tednih stanje opazno izboljšalo. Uživala sem ga neprekinjeno en mesec, naredila premor in zdaj nadaljujem z novo »kuro«.

Super izkušnja.

Ker mi okus koncentriranega probiotika ni všeč, ga redčim. Najbolj mi tekne v ohlajenem brusničnem čaju, dober pa je tudi v sadnih čajih.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link