Zdesetkani glavoboli in migrene

Facebooktwitter

Prvič sem se seznanil s FHES – “živo vodo” pred enajstimi leti.  Pred tem sem imel pogoste glavobole (do štirikrat tedensko), večkrat mesečno pa sem imel migrene, ki so se nadaljevale, tudi če sem vzel tableto proti bolečinam. Ob pitju žive vode (1 kapsula, kasneje 2 kapsuli dnevno) sem opazil, da so se glavoboli začeli pojavljati redkeje (trikrat tedensko). Po približno treh mesecih rednega jemanja so se glavoboli pojavljali največ še štirikrat mesečno, migrene pa so se pojavljale le še ob spremembah letnih časov, se pravi do štirikrat na leto.

Iz finančnih razlogov sem nekajkrat prekinil pitje žive vode, vendar so se po treh tednih postopoma spet pričeli pojavljati pogosti glavoboli (2-3 krat na teden) in ko sem se vračal iz službe domov, sem bil utrujen, česar prej nisem opažal. Če me kdor koli vpraša, ali je smiselno uživati živo vodo, je moj odgovor DA!

Zahvaljujem se vsem, ki so mi predstavili “živo vodo” in njene pozitivne učinke, da danes živim skoraj brez glavobolov in migren. Glavobol imam le še 1-2 krat na mesec, migreno pa le še dvakrat na leto.

Še enkrat hvala.

Staš (36)

Vir: http://megahydrate.si

Produkti: FHES
Stanja: glavobol, migrena
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
19/06/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link