Rekreativna dejavnost po prebolenem raku

Facebooktwitter

Rekreativno se ukvarjam s triatlonom in dodatno vadim še v fitnesu 4-5x tedensko po 2-3 ure na dan. Star sem 45 let. Prebolel sem raka na modniku.

Prebral sem si brošure: Hunza voda, Blagor iz črevesja in MAP. Zelo so mi pomagale in razsvetlile v zvezi z zdravo prehrano in spoznavanjem človeškega telesa.

Preden sem v lekarni kupil MAP, sem užival beljakovine iz sirotke (WHEY proteini).
Že po samo nekaj dnevnih uživanja MAP-a sem se zelo hitro spočil in tudi lažje treniral.
MAP sem začel uživati po 5-10 tablet dnevno in zdaj jemljem po 6 tablet dvakrat na dan. WHEY proteine sem opustil in povečal vnos sadja z MAP. TO JE SUPER KOMBINACIJA! PRIPOROČAM jo VSEM!

Pred 14 dnevi sem začel jemati tudi FHES, po 2 kapsuli dnevno, kar pospeši revitalizacijo mojega telesa po naporih.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link