Rekreativna dejavnost po prebolenem raku

Facebooktwitter

Rekreativno se ukvarjam s triatlonom in dodatno vadim še v fitnesu 4-5x tedensko po 2-3 ure na dan. Star sem 45 let. Prebolel sem raka na modniku.

Prebral sem si brošure: Hunza voda, Blagor iz črevesja in MAP. Zelo so mi pomagale in razsvetlile v zvezi z zdravo prehrano in spoznavanjem človeškega telesa.

Preden sem v lekarni kupil MAP, sem užival beljakovine iz sirotke (WHEY proteini).
Že po samo nekaj dnevnih uživanja MAP-a sem se zelo hitro spočil in tudi lažje treniral.
MAP sem začel uživati po 5-10 tablet dnevno in zdaj jemljem po 6 tablet dvakrat na dan. WHEY proteine sem opustil in povečal vnos sadja z MAP. TO JE SUPER KOMBINACIJA! PRIPOROČAM jo VSEM!

Pred 14 dnevi sem začel jemati tudi FHES, po 2 kapsuli dnevno, kar pospeši revitalizacijo mojega telesa po naporih.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link