S FHES proti virozam, prehladom in otrdelosti vratu

Facebooktwitter

Sem brez večjih zdravstvenih težav, star 58 let. FHES poznam že precej let in ga redno jemljem z občasnimi presledki. Moram povedati, da ga pojmujem kot nenadomestljiv del svoje prehrane. Omenil bi dve svoji izkušnji z jemanjem FHES:

– Ob vsakem pričetku prehlada ali gripe povečam dnevno količino zaužitih kapsul na trikrat po dve. Vsi simptomi izginejo v dveh do treh dneh jemanja. Ta pozitivni učinek sva moja prijateljica in jaz doživela že vsaj desetkrat.

– Pred kratkim sem začutil napetost v vratu; kot preizkus uspešnosti FHES sem ga začel jemati po 6 do 8 kapsul na dan. Napetost je popustila v petih dneh jemanja. Žal se je stanje napetosti v vratu po prenehanju jemanja FHES spet poslabšalo, vendar ni bilo več tako slabo kot pred jemanjem FHES.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link