Splošno izboljšanje počutja in prebave gospe Irene

Facebooktwitter

Decembra bom dopolnila 53 let.  Že dalj časa sta me mučila splošno slabo počutje in neurejena prebava (zaprtje) in stalno sem bila utrujena. Pred tremi meseci sem začela uživati probiotik EM. Zjutraj zaužijem 2 pokrovčka (0,2 dl), zvečer prav toliko. Mesec kasneje sem svoji prehrani dodala še beljakovine MAP. Jemljem po 6 tablet na dan (2 krat po 3 tablete).

Počutim se krasno. Imam super prebavo, zelo dobro se počutim (manj utrujenosti in več energije)… Probiotik EM in MAP sta mi zelo všeč in ogromno svojih znancev sem navdušila, da so ju preizkusili.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link