Starejša gospa ohranila postavo štiridesetletnice

Facebooktwitter

Triinšestdesetletna gospa z Dolenjske že 7 let uživa aminokisline OKA. Prvih pet let je jemala približno po 6 tablet na dan, zadnji dve leti pa po 10 tablet na dan.

V osebnem stiku se je na dr. Ostana obrnila z vprašanjem – zaskrbljenostjo, ker se njena telesna masa kljub velikim odmerkom OKA ni povečala. Dr. Ostan je izrazil domnevo, da gre verjetno za značilnost njene presnove, saj se pri odmerkih 5-10 tablet, užitih pred telesno aktivnostjo, mišična masa običajno poveča. Gospa je telesno aktivna. Med razgovorom pa je obenem izrazil mnenje, da se mu ne zdi nič presuha.

Gospa je potem priznala, da je s postavo vendarle zadovoljna. Na obrazu bi sicer želela imeti kako gubo manj, a ve, da OKA zelo dobro učinkuje na njen organizem. Pred štirinajstimi dnevi je bila namreč na masaži in jo je tudi maserka pohvalila, da ima postavo štiridesetletnice.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje, nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
11/12/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link