Trdovratni herpes gospe Jadranke

Facebooktwitter

Letos  sem dopolnila 63 let. Pred pol leta sem se zelo slabo počutila. Bila sem precej utrujena. Že dobra dva meseca sem se brez uspeha borila proti herpesu na ustnicah. Po zdravnikovem nasvetu sem preizkusila kar štiri vrste zdravil, a ni zaleglo.

Potem sem poskusila še z mineralnim prahom FHES. Prvi mesec sem uživala dvakrat po 1 kapsulo na dan, potem pa sem štiri mesece uživala le po eno kapsulo na dan. Ta mineralni prah torej uživam že pet mesecev.

Presenetilo me je, da je herpes izginil že po dveh dneh uživanja FHES! Od takrat sem brez te zdravstvene nadloge in sem zato tudi lahko znižala odmerek na eno kapsulo dnevno. Poleg tega pa se mi je splošno počutje zelo izboljšalo – imam več energije.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link