Velike prebavne težave, viroze in izpuščaji petdesetletne Kraševke

Facebooktwitter

Imela sem velike težave s prebavo, ki je bila zelo neredna. Stara sem 50 let. Pred tremi leti sem se zdravila zaradi kandide. Pred tem sem dve leti jemala različne probiotike in prebiotike, kar je ugodno vplivalo na moje splošno počutje in na zmanjšanje prebavnih težav. Potem sem začela uživati probiotik EM. Zdaj ga uživam že leto in pol, pri čemer vsake tri mesece naredim enomesečno pavzo, med katero uživam drug probiotik in prebiotik.

Probiotik EM očitno deluje. Moja prebava je zdaj v redu. Blato odvajam redno enkrat na dan. Blato nima več neprijetnega vonja. Zaznala pa sem tudi druge vrste izboljšanja. Nisem več občutljiva na viruse; nimam več viroz, ki so bile prej pri meni običajne. Tudi na ustnicah se ne pojavlja več herpes, ki je bil prej pogost in nimam več težav z izpuščaji. Menim, da je moje črevesje sanirano. Moje počutje je odlično in energije imam na pretek.

Res pa je, da sem si v tem času (vsaj upam) nekako očistila telo tudi z drugimi sredstvi. Izboljšala sem način prehrane, več se gibljem in kot strastna kadilka sem po 30 letih nehala kaditi.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/11/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN