Velike težave gospe Zdenke s črevesjem

Facebooktwitter

Stara sem 48 let.

Imela sem velike težave s črevesjem: napihnjenost, vetrove, menjavanje zelo mehkega blata in zaprtosti. Stalno sem bila utrujena, kot da iz hrane ne bi izkoristila hranilnih snovi. Črevesna flora je bila načeta zaradi dolgoletnega jemanja kontracepcijskih tablet. Imela sem simptome kandide.

Probiotik EM sem začela uživati pred dvema mesecema. Vzamem ga od 0,2 do 0,3 dl dnevno (zjutraj).

Že po enem tednu sem opazila izboljšanje vseh simptomov. Manj je napihnjenosti, črevesje je bolj mirno. Odvajanje je bolj enakomerno in redno (vsako jutro). Več je energije.

V tem času sem se tudi začela prehranjevati po pravilih za kandido in se mi je vse skupaj zelo izboljšalo. Menim, da je probiotik EM zelo učinkovita podpora pri porušenem črevesnem ravnovesju, utrujenosti, pomanjkanju energije, ko nimaš kaj reči zdravniku, delaš pa težko.

Naredila bom trimesečno kuro, potem bom malo prekinila, da vidim stanje brez probiotika EM, potem pa ga bom jemala po potrebi.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link