Za robček COVID-19

Facebooktwitter

Pred približno mesecem dni me je v soboto začelo ščipati v grlu. Kot običajno v takih okoliščinah, sem povečal odmerek FHES na 2-3 kapsule vsake 4 ure. Tako sem jih tisto soboto užil 8 do 12. Nadaljeval sem tudi z običajnim uživanjem OKA, bio probiotika EM in omega3. Navadno to zadošča, da ob počitku bolezenski znaki izzvenijo že v enem dnevu. A  tokrat se to ni zgodilo. S povečanim odmerkom FHES sem nadaljeval tudi v nedeljo in se še vedno zadrževal bolj na toplem. V ponedeljek ščipanja v grlu ni bilo več, le precej utrujen sem bil. To se je nadaljevalo tudi v torek in pridružila se je rahla nahodnost, ki je trajala ves dan. V sredo sem bil še vedno utrujen.

Ker bi moral v četrtek soprogo peljati k zobozdravniku, sem nama nabavil teste za samotestiranje na COVID-19. Čeprav sva oba trikrat cepljena, namreč nisem želel koga ogroziti, če bi bil kljub cepljenju kdo od naju kužen.

Test je v sredo in četrtek pokazal, da sem COVID-19 pozitiven, od petka pa nisem bil več in tudi utrujenost je minila. Tudi v dneh, ki so sledili, so bili rezultati testiranja negativni in počutje še naprej normalno.

Soproga, ki jemlje ista dopolnila kot jaz, je bila vse dni pri testiranju negativna in brez slabega počutja. Tudi ona je v dneh, ko sem imel bolezenske znake, povečala odmerek FHES (na 6 kapsul dnevno, kot priporoča dr. Meyers tistim, ki so zdravi, a se gibljejo v okolju, v katerem razsaja prehlad ali gripa).

Star sem 70 let, soproga je še starejša. Oba imava neke kronične zdravstvene težave, ki pa jih lepo obvladujeva. A leta in te težave naju uvrščajo v visoko rizično skupino glede verjetnih zapletov bolezni COVID-19. Zadovoljen sem, da sva jo, z vsemi sredstvi, ki jih poznava (cepljenje in izbrana dopolnila), kljub moji okužbi tako dobro odnesla.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
14/01/2022
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN