Preizkusila sem vse mogoče, da bi odpravila zaprtje

Facebooktwitter

Pri triinšestdesetih se že dolgo mučim s črevesnimi težavami. Vedno sem bila zaprta, v trebuhu sem čutila bolečine in tiščanje, bila sem napihnjena. Poskusila sem vse mogoče: sirupe, suhe slive, Donat…

Zdaj že skoraj šest mesecev vsak dan jemljem zjutraj po eno žlico probiotika EM s smutijem, na začetku pa sem ga jemala po večkrat na dan.

Sedaj imam zelo dobro prebavo, ne tišči me več v trebuhu. Zdi se mi, da imam več energije in se na splošno bolje počutim.

Probiotik pije tudi mož in je zelo zadovoljen.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link