Preizkusila sem vse mogoče, da bi odpravila zaprtje

Facebooktwitter

Pri triinšestdesetih se že dolgo mučim s črevesnimi težavami. Vedno sem bila zaprta, v trebuhu sem čutila bolečine in tiščanje, bila sem napihnjena. Poskusila sem vse mogoče: sirupe, suhe slive, Donat…

Zdaj že skoraj šest mesecev vsak dan jemljem zjutraj po eno žlico probiotika EM s smutijem, na začetku pa sem ga jemala po večkrat na dan.

Sedaj imam zelo dobro prebavo, ne tišči me več v trebuhu. Zdi se mi, da imam več energije in se na splošno bolje počutim.

Probiotik pije tudi mož in je zelo zadovoljen.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link