Izkušnja 60-letnega moškega po prebolelem raku

Facebooktwitter
Spoštovani, odgovarjam na vašo prošnjo za informacije o maščobah v krvi ob uživanju dopolnil OKA, bio probiotika EM in FHES.
Moj mož, star 60 let, je prebolel raka. Od leta 2015 (pred tremi leti) je njegov rak-plazmocitom zazdravljen.
Pred letom in pol je začel uživati vsak dan po 4 tablete OKA, dve kapsuli FHES in pol decilitra bio probiotika EM. Počuti se dobro, bolje kot pred uživanjem dopolnil. Rak se ni ponovil. Raven vseh maščob v krvi (holesterolov in trigliceridov) je bila normalna že pred jemanjem teh dopolnil in je normalna tudi sedaj.
Kakovost spremembe: izboljšanje, nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
08/05/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan