Aljažev previsok krvni tlak

Facebooktwitter

39-letni Aljaž iz Vipavske doline se pogosto zelo razburi, pa tudi že ob manjših telesnih aktivnostih se mu krvni tlak nekoliko preveč zviša.

Pred časom je svojo težavo z zelo povišanim krvnim tlakom začel uravnavati z uživanjem FHES. Opazil je namreč, da mu koristi, če takoj popije tri kapsule FHES, ko se mu tlak močno dvigne. V petih do desetih minutah se njegov občutek stresa tako zmanjša, da skoraj izgine, povišani krvni tlak pa se zniža skoraj na normalno vrednost.
Tudi ob večjih telesnih naporih se mu krvi tlak po zaužitju treh kapsul FHES vedno hitro zniža na normalno raven.
Aljaž opaža, da se mu ob redni uporabi FHES krvni tlak nikoli več ne zviša tako močno kot v preteklosti. Pravi, da ga FHES nekako v vseh pogledih predvsem ”ohladi’: hitro spodkoplje njegovo »vroče« stanje, ki vključuje nervoznost in povišan krvni tlak.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
14/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link