Avtoimunski hepatitis

Facebooktwitter

Star sem 42 let in imam postavljeno diagnozo avtoimunski hepatitis. Pri meni se ta bolezen med drugim kaže kot pogosto hudo bruhanje, hud glavobol (približno enkrat tedensko), utrujenost, splošno slabo počutje in  spremembe na koži.

Znanci so mi svetovali knjigo dr. Ostana Prijateljem najboljše in pred dvema mesecema sem začel uživati kombinacijo esencialnih aminokislin OKA, probiotika EM in FHES. Upošteval sem priporočeno shemo doziranja, tako da sem začel s tremi tabletami OKA zjutraj in zvečer, po dveh tedninh dneh sem dodal 0,3dcl probiotika EM in nato po 14 dneh še po 1 kapsulo FHES zjutraj in zvečer.

Glede učinka lahko rečem, da so se v drugem in tretjem tednu pojavili hudi glavoboli in bruhanje, od takrat naprej pa še samo trije blažji glavoboli. Stanje kože je za odtenek boljše. Tudi moje splošno počutje se izboljšuje in kombinacijo nameravam jemati še naprej.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/02/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link