Bistveno izboljšanje počutja ob uživanju probiotika EM

Facebooktwitter

Probiotika EM ne uživam redno, ampak občasno. Opazila sem, da se mi v času uživanja počutje bistveno izboljša: trebuh ni več napihnjen, izboljša se odvajanje blata in na splošno se bolje počutim, nisem  več tako utrujena.

Stara sem 58 let in se bom letos po 40 letih aktivne delovne dobe upokojila. V vseh teh letih,še posebno pa zadnja leta, je bilo kar nekaj stresov in mi je pri tem pomagal tudi probiotik EM, da sem razbremenila organizem in si spet pridobila novih moči.

Moram povedati, da mi je koncentriran probiotik po okusu prekisel, zato ga uživam samo, dokler težave ne izzvenijo. Res pa je, da mi nova različica probiotika po okusu bolj ustreza; zdi se mi blažji.

Poznam tudi druge vaše izdelke; trenutno jemljem OKA, pred tem pa sem uživala FHES. Z vsemi imam dobre izkušnje.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
16/11/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link