Boljši videz in boljše počutje 65-letnega Kraševca

Facebooktwitter

Prebral sem vse tri brošure dr. Ostana in se odločil, da preizkusim produkte, o katerih piše.

Najprej sem preizkusil probiotik EM, saj je zaradi kroničnih težav z zaprtjem zame najbolj aktualen. Pred tremi meseci sem ga začel jemati trikrat dnevno po 0,2 dl, skupno torej 0,6 dl dnevno. Kmalu je postalo odvajanje bolj redno in moje splošno počutje se je izboljšalo.

Pred dvema mesecema sem prehrani dodal MAP. Zaužijem po 3 tablete dnevno. Čeprav je to minimalni svetovan odmerek, vseeno čutim manj utrujenosti ob težjih opravilih in po njih, imam več moči in delo lažje opravljam.

S FHES oživljeno vodo uživam en mesec. Koža na obrazu je bolj čista. Ne vem sicer, ali k temu prispeva neposredno FHES ali pa učinkovanje vseh treh produktov, a sem z uživanjem kombinacije vseh treh živil zadovoljen. Počutim se bolje in celo moj videz je lepši.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link