Dolgoletna uporaba FHES in MAP gospe Neže

Facebooktwitter

Dopolnila sem 68 let. Prehranski dopolnili MAP in FHES poznam in občasno uživam že več kot desetletje.

FHES je zame zelo primeren v zimskem času, ko potrebujem večjo odpornost (prehlad, viroze). Takrat jemljem preventivno kake tri mesece na leto po 2 kapsuli FHES na dan. Če se me vseeno začne lotevati viroza ali prehlad, povečam odmerek na 4 kapsule na dan.

MAP pa mi vrača moč, energijo v mišicah za telesne aktivnosti. Ob večjih telesnih naporih uživam po 3 tablete MAP na dan.

Zadnje čase čutim tudi potrebo po probiotiku. S hrano in tekočino namreč težko vzdržujem red pri prebavi.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link