Dolgoletne izkušnje vegetarijanke s kompletom dopolnil

Facebooktwitter

Letos (2016) mi bo 73 let. Že 26 let sem vegetarijanka. Jem veliko zelenjave in sadja (seveda ekološko pridelano), žitarice, kaše, sokove, mleto laneno seme (4 žlice dnevno), oreščke, se veliko gibljem. Res, z zdravjem nisem imela težav in tudi sedaj jih nimam. Vendar sem pred dobrim desetletjem opazila, da mi nekaj manjka, a nisem vedela kaj.

Leta 2004 sem iz revije Aura prek člankov dr. Ostana zvedela za OKA in FHES in se tudi udeležila njegovega predavanja v Ljubljani. Prišla sem tudi v  kontakt z gospo Boženo Ambrozius, ki je tudi vegetarijanka, in se pogovorila z njo o uživanju OKA in FHES. Takoj sem začela uživati po 5 tablet OKA in 1-2 kapsuli FHES dnevno. Takoj sem opazila spremembo. Občutila sem več energije in tudi na mišicah se je poznalo; postale so bolj čvrste. Videz je bil boljši.

Leta 2008, takrat stara 65 let, sem padla s kolesom in si zlomila stegnenico. Takrat sem povečala dozo OKA s 5 na 10 tablet dnevno, pa tudi odmerek FHES. Tretji dan po operaciji sem že lepo hodila z opornicami po hodniku bolnice. Ko me je zdravnik videl, ni mogel verjeti in se je zares čudil. Po dveh mesecih se je kost tako lepo zarasla, da sem hodila že brez opornic.

Ker sem v času padca in operacije zgubila precej krvi, je bil takoj po operaciji hemoglobin precej nizek (80). Čez 14 dni sem ga imela 120 (tablet, ki sem jih dobila za kri, nisem jemala). Mimogrede, kirurg mi je povedal, da imam dobre mišice. Ah, seveda, saj gre vsa zahvala optimalni kombinaciji aminokislin OKA. Dva meseca po operaciji sem jemala po 10 tablet dnevno, potem pa še dva meseca po 8 na dan. Vse je potekalo tako lahkotno, nič stresno za telo in počutila sem se res odlično.

Sedaj z OKA nadaljujem od 4-5 tablet dnevno, občasno pijem tudi probiotik EM.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
19/10/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN