Dva Ironmana v dveh zaporednih dneh na dveh celinah s pomočjo MAP

Facebooktwitter

Luis Alvarez je triatlonec, ki mu je s pomočjo MAP septembra letos (2014) uspel največji podvig v življenju: V dveh zaporednih dneh je na dveh celinah uspešno opravil dva preizkusa za Ironmana. Gre za vrhunsko, časovno omejeno triatlonsko preizkušnjo, pri kateri je potrebno zaporedoma preplavati 3,8 km, prekolesariti 180 km in preteči 42,2 km.

O tem je zapisal:

»Potem ko sem že 111-krat uspešno sodeloval na Ironmanu (od tega 14-krat v enem letu), sem se odločil, da zapustim svojo »zono udobja« in poskusim narediti 222: 2 Ironmana v 2 zaporednih dneh na 2 celinah. /…/ In kaj je moje skrivno orožje? Velike količine MAP, ki jih vzamem pred vsako preizkušnjo in po njej. Hvala MAPu, ki mi je pomagal doseči ta 222!!! /…/ Če bi me kdo vprašal, kaj je bilo pri tem izzivu najtežje, bi odgovoril, da je to bilo sedenje na kolesu na drugem Ironmanu. Kakor koli že, kmalu si bom dovolj opomogel, tako da bom v novembru (letos) opravil kar 4 preizkuse za ironmana!!!«

Dosegljivo na:

http://bodyhealth.com/bodyhealth-newsletter-november-27-2014/BodyHealth Newsletter – November 27, 2014

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link