Huda anemija ob močnih menstrualnih krvavitvah

Facebooktwitter

Opisala bom svojo izkušnjo v zvezi z optimalno kombinacijo aminokislin (OKA, angl. MAP).

Pri oseminštiridesetih (zdaj jih imam 64) sem imela zelo hudo obliko anemije (Hb: 54,7). Bila sem zelo utrujena, hitro sem se zadihala, težko sem hodila po stopnicah in sem bolj »lebdela« kot pa delala.

Takrat so mi priporočili uživanje OKA in pričela sem kar z večjimi odmerki – 10 tablet zjutraj in 5 popoldne. Stanje se je popravilo že čez nekaj dni; moje splošno počutje se je izboljšalo in tudi po stopnicah sem že lažje hodila. Nadaljevala sem s to »terapijo« in količino tablet, pazljiva sem bila pri prehrani in več sem se gibala na zraku (zdaj sem tudi zmogla več prehoditi). Hemoglobin se je že v kratkem zvišal na 76, po dveh mesecih pa je že dosegel vrednost 110.

Ženskam z močnimi menstrualnimi krvavitvami priporočam, da naredijo vsaj trimesečno kuro z uživanjem optimalne kombinacije aminokislin.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/11/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link