Izboljšanje pri kronični obstruktivni pljučni bolezni (KOPB)

Facebooktwitter

Star sem 62 let. Sem pljučni bolnik z diagnozo kronična obstruktivna pljučna bolezen – KOPB.

Dober mesec  uporabljam FHES in aminokislinine OKA.  Vsako jutro vzamem po eno tableto OKA in dve kapsuli FHES. Enak odmerek vzamem zvečer.

Izboljšanje sem občutil že po enem tednu. Opažam, da se je vnetje pljuč uneslo. Občasno še kašljam. Izkašljano pa ni več gnojno kot pred uživanjem omenjenih izdelkov.

Ker sem pred uporabo izdelkov shujšal v enem tednu za 6 kg, imam kožo precej povešeno. Visok sem 182 cm, težak pa 65 kg. V času uživanja preparatov sem se “popravil” z 62 kg na 65 kg.

Upam, da vam bo moja izkušnja kaj pomagala pri nadaljnjih raziskovanjih.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
23/05/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link