Izjemna kondicija med vojaškimi vajami

Facebooktwitter

Star sem 38 let. Odločil sem se podati opis izkušnje jemanja FHES pred leti, ob služenju vojaškega roka. To pa zato, ker je šlo takrat za res intenzivno vadbo in naporne telesne aktivnosti. Tudi sicer sem bil pred to preizkušnjo telesno aktiven, Užival sem mešano prehrano z malo mesa in drugih beljakovin živalskega izvora. V moji prehrani je bilo veliko zelenjave, sadja itn. Vadba in gibanje v naravi sta bili moja vsakodnevna praksa.
Ko so se začele vojaške vaje, sem pričel prvi teden s polovičko kapsule FHES dnevno, potem nadaljeval s po eno kapsulo. Dopolnilo FHES sem jemal pol leta.
V prvih dveh mesecih, kolikor je trajal intenzivni del kondicijskega treninga, sem doživel najbolj pozitivno in navdihujočo izkušnjo. Moja kondicijska forma je bila zavidljiva. Zanimivo je, da sem ob jemanju dopolnila opazil, da, za razliko od mojih kolegov, sam sploh nisem preveč utrujen in pobit. Vsak dan smo, polno natovorjeni, prepešačili desetine kilometrov – poleg ostalega, seveda. Kondicijsko stanje mojega telesa in duha je bilo izvrstno.
Nad izjemnim delovanjem FHES sem še vedno navdušen. Čeprav neredno, ga jemljem še danes.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN