Manj ekcemov in viroz s FHES in MAP

Facebooktwitter

Stara sem 50 let. Že 22 let sem skoraj vegetarijanka. Jem mlečne izdelke in jajca, poredko pa tudi ribe.

FHES uživam že šest let, od leta 2008.

Pred tem sem bila pogosto utrujena in brezvoljna. Leta 2007 sem v razmiku nekaj tednov prebolela dve hujši virozi, kar se je ponovilo tudi v letu 2008. Po virozah sem še več tednov kašljala. Vse to je bilo pred uživanjem FHES. Poleg tega sem bila pred uživanjem FHES v povprečju enkrat na leto nahodna. V hladnem vremenu so se mi pojavljali ekcemi na rokah.

Po omenjenih virozah sem leta 2008 začela z jemanjem FHES. Do letošnjega leta sem jemala po eno kapsulo dnevno, zdaj pa jemljem po 2 kapsuli. Pred tremi leti sem začela uživati tudi MAP; vsako jutro popijem po 3 tablete.

Čeprav sem sprva uživala res majhno dozo FHES – le po eno kapsulo (priporočeno je od 2-4 kapsule dnevno), se je moje splošno stanje od tako dopolnjeni prehrani izboljšalo. Ekcemi na rokah so se prenehali pojavljati, prehladim se skorajda ne več in ne zbolevam več za virozo. V letih 2010, 2011 in 2013 na primer nisem prebolela nobene viroze in prehlada, za nazaj se pa ne spomnim. Nahodi so blažji in krajši, zadnji prehlad januarja letos je trajal le 5 dni. Prvega pol leta uživanja FHES sem občutila tudi manj utrujenosti; popoldanskega spanca takrat sploh nisem potrebovala.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN