Najstnikova mama si pomaga s probiotikom in OKA

Facebooktwitter

Sem mama najstnika, ki mu trilitrsko pakiranje probiotika EM ne sme manjkati doma. Je zelo zvest uporabnik in zelo ga hvali. Dokler nismo odkrili tega probiotika, ga je večkrat bolel trebuh. Preizkusili smo dosti probiotikov, vendar ta je najboljši za prebavo, bolečine…  Super je.

Probiotik EM uživam tudi sama. Po potrebi spijem šilce (0,2 – 0,3 dl). Zelo mi prija, ko pojem kaj sladkega. Takrat imam napihnjen trebuh in vetrove,občutim pa tudi utrujenost. S probiotikom to težavo hitro uredim.

Kupili pa smo tudi aminokisline OKA, ki jih jemljem jaz. Ob pomanjkanju časa (na primer ko zjutraj nimam časa za zajtrk), v hitenju in  stresu pridejo zelo prav, ker ti dajo moč in energijo. Te učinke čutim, tudi če pojem samo po dve tableti naenkrat.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link