Ne morem si privoščiti, da bi zbolela

Facebooktwitter

Sem 50-letna aktivna ženska in mama dveh sinov. Moje delo je že več let duševno ekstremno naporno. Po 8 do 10 ur na dan preživim za računalnikom. Zaradi službe tedensko potujem z letalom, pogosto na druge kontinente. Ob vsem tem si ne morem privoščiti, da bi zbolela, zato skupaj s sinovoma skrbim za dobro kondicijo in zdravje.

Vsakič ko vzamem od 3 do 10 tablet OKA, odvisno od potrebe, čutim več energije. Ko sem izmučena od dela in poletov, me OKA dvigne, lažje razmišljam in se skoncentriram. Po 3 do 5 tablet OKA vzamem tudi, preden grem enkrat ali dvakrat tedensko v hitrem tempu na hrib in potem po strmini navzdol.

V učinkovitost probiotika EM sem se na lastni koži najbolj prepričala na potovanjih. V Afriki, na primer, smo tri tedne preživeli na 380 C, v šotorih in brez hladilnika. Bila sem ena redkih, ki smo lahko jedli katero koli surovo, kuhano ali pečeno hrano na tržnicah, ne da bi imela prebavne motnje.

FHES pa mi pomaga lažje prenašati visoke temperature. Ko začutim, da postajam dehidrirana in omotična, si z nekaj kapsulami FHES (največ 5 na dan) hitro povrnem ravnovesje.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/12/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN