Očetova ošibelost ter bolečine v mišicah in kosteh

Facebooktwitter

Moj oče Andrej (55 let) je zgodaj spomladi potožil o pomanjkanju energije, bolečinah v mišicah in kosteh po celem telesu. Opazila sem tudi, da je izgubil precej mišične mase. Podarila sem mu optimalno kombinacijo esencialnih aminokislin OKA, ki jo je sprva jemal po 6 tablet na dan, po dveh tednih pa je začel dnevno jemati po 10 tablet. Že po prvih dveh tednih jemanja je občutil večjo moč in bolečine so se bistveno zmanjšale. Med poletjem sem opazila, da je pridobil tudi na mišični masi. Ne utrudi se več hitro, je poln energije, predvsem pa ne tarna več. OKA še vedno pije – po 3 tablete dnevno.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link