Odpravila alergijo ob pitju probiotika EM

Facebooktwitter

Pred leti, ko sem bila stara okrog 50 let, sem imela vsako leto alergije, ko se je začelo delo na vrtu. Takoj ko sem prišla v stik z nekaterimi rastlinami, so se na moji koži pojavili srbeči mehurčki, ki so se širili, se večali in povzročali srbenje; v njih je bila sluz

Zaradi te nevšečnosti sem morala celo hoditi celo na previjanje v zdravstveni dom. Pri zdravniku sem dobila mazilo in tablete, ki sem jih morala vzeti takoj ob pojavu alergije. Če tega nisem storila, sem imela težave z mehurčki, ob jemanju teh tablet pa sem bila zelo zaspana nič ni bilo iz mene.

Pred dvema letoma pa sem na predavanjih g. Ostana izvedela za probiotik EM. V pomladnem in poletnem času ga redno jemljem po 0,5 dl in alergij nimam več, čeprav enako kot prej delam na vrtu in soncu. Prebava se je uredila, pa še shujšala sem.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link