Okrevanje po pljučnici

Facebooktwitter

Mojemu stricu je 79 let. Novembra lani je zbolel za pljučnico, ki se je kljub uživanju antibiotikov dolgo vlekla. Do aprila letos je bilo najhujše za njim in antibiotikov ni več potreboval. Bil pa je povsem brez moči. Že po 50 korakih ali 20 metrih hoje je bil ves preznojen. Do zdravnika se je sicer sam odpeljal z avtom, a na desetkilometrski vožnji od doma do Ljubljane je moral dvakrat ustaviti avtomobil, da si je malo odpočil. Minevali so dnevi in tedni in kljub skrbi se je njegova moč le počasi vračala.

Konec aprila je začel uživati MAP. Prve tri dni je jemal po 2-3 tablete, potem pa po 6 na dan (3 krat po 2 tableti). Po štirinajstih dneh, sredi maja, je bil že “kot nov”. Imel je več moči in ob manjših naporih se ni več utrudil kot malo poprej. Nadaljeval je s tem prehranskim režimom in stara raven moči se je vse bolj vračala. Tako se je sredi poletja odpeljal po regionalni cesti po opravkih v 80 km oddaljen kraj, vse uredil in se brez težav vrnil domov.

Lep dosežek za gospoda, ki bo kmalu dopolnil 80 let – tudi če ne bi nedavno tega prebolel pljučnice!

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link