Pomen FHES pri Aljaževi rekreaciji

Facebooktwitter

39-letni Aljaž se je v mladih letih ukvarjal s športom. Z leti se je v tem smislu zanemaril, pred dobrim letom pa je spet začel z redno rekreacijo. Najraje se povzpne na bližnjega tisočaka, tako da se v uri ali dveh intenzivne hoje pošteno prepoti. Svojo kondicijo je izboljšal do te mere, da vzpon na vrh in povratek v dolino zdaj opravi dvakrat hitreje kot pred enim letom. Pri tem mu pomaga tudi uživanje FHES.
Opaža, da mu pri največjih naporih zelo pomaga, če vzame 3 kapsule FHES. Pri običajnih fizičnih dejavnostih sicer ne opaža, da bi imel ob uživanju FHES dodatno energijo, ko pa telo dalj časa močno obremenjuje in “na polno” rine v hrib, zelo občuti učinek FHES. Tri kapsule FHES torej zaužije, ko je v polnem zagonu, na meji svojih moči. Potem se počuti veliko bolje, manj je zadihan, ni hropenja in hlastanja za zrakom; zdi se mu, kot bi bilo telo bolj prepojeno s kisikom. Po naporu pa se telo veliko hitreje umiri kot sicer.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
14/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link