Premalo delujoča ščitnica in prebavne motnje

Facebooktwitter

Imela sem medicinsko terapijo zaradi premajhnega delovanja ščitnice. Nabirala se mi je odvečna telesna teža in že štiri leta sem imela težave s prebavo; tudi po deset dni sem bila zaprta.

Mama je vedela za moje težave. Tudi sama je imela podobne, dokler ni dobila v roke probiotika EM in ga preizkusila. Ker ji je pomagal, ga je pred 3 do 4 meseci prinesla še meni. Takrat sem ga začela uživati in moj dnevni odmerek je zjutraj in zvečer po dober zamašek tekočine (skupno od 0,2 do 0,3 dl dnevno).

Prva dva dneva pitja probiotika nisem čutila bistvene spremembe, le malo bolj napihnjena sem bila in čutila sem neko premikanje v črevesju. Od tretjega do petega dneva sem odvajala zelo smrdeče blato. To se je potem v tednu dni umirilo in po slabem mesecu sem prišla celo na ta nivo, da grem vsak dan na blato, kar je glede na zadnja leta pravi preporod. In četudi kak vikend, ko sem na morju, ne jemljem probiotika, prebava vseeno ne zastane. Res je, da je blato bolj trdo, ampak že naslednja doza ga zopet uravna.

Tudi ščitnica mi je končno začela delovati bolje, tako da je zdravnik že napovedal, da bom terapijo lahko zmanjšala za tretjino.

Maščoba okrog trebuha je začela izginjati in splošno počutje je neverjetno boljše.

Hvala dr. Ostanu in probiotiku EM!

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN