Težave z notranjimi organi in sindrom nemirnih nog

Facebooktwitter

Sem 61-letna, relativno zdrava, še zelo vitalna, delno aktivna upokojenka.

Uživam OKA, probiotik EM in FHES. Sem strašno zadovoljna in jih zelo priporočam.

OKA uživam že štiri mesece, vsak dan dvakrat po 5 tablet, ne manj.

Po težavah s trebušno slinavko in jetrnimi testi (obremenjena in delno povečana jetra) ter bolečinah pod desnim rebrnim lokom, se mi je stanje zelo izboljšalo. Jetrni testi so zelo dobri, ni več povišanega holesterola, sladkor se je izboljšal. Imam neprimerno več energije. Stanje je neprimerno boljše. Bila sem na bioresonanci, jetra niso več tako obremenjena, trebušna slinavka deluje mnogo bolje.

Imam tudi sindrom nemirnih nog. Zelo mučna zadeva. Že pet let jemljem Mirapexin in Nakonmite, močna zdravila. Hodim k nevrologu.

Po enem mesecu jemanja FHES (2 kapsuli na dan) me ne mučijo več nemirne noge. Ne morem verjeti! To je poleg OKA in probiotika EM edino dopolnilo, ki ga uživam in ker Hunza voda čisti žile, menim, da mi prav to zelo pomaga.

Počutim se mnogo bolje. Bila sem res že jezna, ker mi ni nič pomagalo, zdaj pa FHES pomaga in to ZELO. Hvala.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
08/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link