Trimesečni preizkus s kompletom dopolnil

Facebooktwitter

Že več kot deset let sem invalidsko upokojena zaradi težke avtoimunske bolezni in kopice dodatnih resnih zdravstvenih težav. Prestala sem že sedem kirurških posegov. Razen tega sem imela tudi stalne prebavne težave (napihnjenost, krče, občasne diareje). Počutim se živčno, utrujeno, imam hladne okončine in nos, trpim za nespečnostjo, pri 54-ih imam zelo suho in stanjšano kožo s starostnimi lisami, lasje mi močno izpadajo…

Lani sem preizkusila komplet proizvodov, ki jih priporoča g. Ostan. Zaradi nizkih dohodkov sem jemala manjše količine: vsak dan 5 ml probiotika, 2 tableti OKA in 1 kapsulo FHES. Dopolnila sem jemala tri mesece.

Po štirih dneh je postalo blato zelo smrdeče, čutila sem trebušne krče, nato se je stanje umirilo in končno je moja prebava postala za kakih 40 % boljša kot pred jemanjem probiotika. Pojavljali so se tudi znaki razstrupljanja, ki bi jih lahko pripisala uporabi FHES: blagi glavoboli in izmenično stanje z veliko energije in huda utrujenost. Po desetih dneh se je pojavilo tudi gripi podobno stanje; izločala sem veliko sluzi (pljuča, oči, nožnica).

Po teh uvodnih težavah sem se začela počutiti odlično.

Žal zaradi finančnih omejitev nisem mogla nadaljevati s tem režimom.

Probiotiku EM pa se ne odrečem. Uživam ga s sokom rdeče pese. Če ga kdaj pozabim vzeti, je moja prebava še kakšna dva dni v redu, tretji dan brez probiotika pa se začnejo spet nakazovati moje stare prebavne težave. Ko pojem kako hrano, na katero sem alergična, na primer več kot dve banani, solato, stročnice, repo ali zelje, povečam količino probiotika in se tako izognem težavam.

Zdaj razmišljam o tem, da bi ob jemanju probiotika začela gojiti mlado pšenico in pridobivati njen sok (o tem je pisal tudi dr. Ostan v svoji knjigi o živih vodah), ki deluje razstrupljevalno in hkrati močno krepilno.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
15/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN