Več kot desetletje pozitivnih izkušenj z dopolnilnim sistemom dr. Ostana

Facebooktwitter

Star sem 37 let. S FHES oživljeno vodo uživam redno že od leta 2001, z le nekaj nekajmesečnimi premori. Trenutno jemljem tudi po 5 tablet spiruline zjutraj in popoldan. Ko pridem iz službe, zmešam eno kapsulo FHES skupaj s zelenim napitkom. Ta kombinacija mi najbolj paše, ker me nekako “nacentrira” (spodbudi), da sem bolj pri volji še kaj doma postoriti.

Zvečer pred spanjem vmešam v vodo še 5 tablet spiruline in veliko žlico mletih lanenih semen in to 15 minut kasneje popijem. Če se mi kdaj zazdi, da se me loteva prehlad, pojem še kakšno kapsulo FHES več.

Počutje pri takšnem minimalnem režimu jemanja teh dopolnil je dobro. Imam več volje in energije, poleg tega opazim tudi precej boljšo zmožnost koncetriranja.

Ko grem kak dan teč, pojem 1-3 tablete MAP. Če bi mi finančno stanje dopuščalo, bi jih pojedel vsaj 5, tako pa raje privoščim svoji boljši polovici 3 tablete MAP zjutraj, da jo okrepi 🙂 . Občasno popijem tudi šilce probiotika EM; še zlasti, če mi kaj “obleži v želodcu”. To mi malce pomaga pri normalizaciji prebave. Mi pa zelo prija, če zmešam 0,3 dl probiotika EM z mrzlo vodo. To mi ustreza kot osvežilni napitek, in tudi okus mi prav paše. Skozi vsa ta leta sem poskusil ogromno raznih dodatkov. Največkrat sem vse kombiniral skupaj s FHES, ker naj bi povečal tudi absorpcijo hranil, če ga uživamo hkrati z drugimi živili. Po vsem tem eksperimentiranju sem ugotovil, da mi sedanja kombinacija (kot sem jo opisal) še najbolj ustreza.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
19/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link