Z OKA do izgubljene kondicije in proti stresu

Facebooktwitter

V dijaških in študentskih letih sem rad igral košarko in sem bil telesno precej aktiven. Z leti pa sem to zanemaril. Opažal sem, da se pri naporih hitro upeham, pa tudi kak nepotreben kilogramček sem pridobil, zato sem lani, pri sedemintridesetih, spet postal aktivnejši. Začel sem redno hoditi v hribe. Sprva je šlo bolj težko. Po vzponu sem bil naslednji dan precej utrujen, noge so bolele.

OKA poznam že veliko let, a si je zadnja leta nisem mogel privoščiti. Ko pa sem začel planinariti in po pohodih regeneracija ni bila tako hitra, kot sem upal, sem si jo spet nabavil. Opazil sem, da ob intenzivni fizični dejavnosti zelo pomaga, če vzamem vsaj 10 tablet OKA. Občutim izjemno povečano moč, kot bi imel več kondicije. Po športni aktivnosti je regeneracija zelo hitra in tudi dan kasneje v mišicah skoraj ni bolečin. Opažam tudi hitrejšo rast (razvoj) mišic kot pred tem, ko sem planinaril brez uživanja OKA.

OKA vzamem tudi, ko me čaka stresna dejavnost. Telesno in duševno čutim več moči in lažje premagujem stresne situacije.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link