Znižana raven trigliceridov

Facebooktwitter

Gospod Tone iz Ljubljane (star nekaj čez 50) je za FHES prvič slišal pred dobrim letom. Takrat ga je skrbela predvsem zelo visoka raven trigliceridov v krvi. Bila je 13 (normalne vrednosti so pod 1.7, vrednosti nad 5.6 pa pomenijo zelo visoko hipertriglicerdemijo). Zlasti v popoldanskem času je pogosto čutil pomanjkanje energije, bil je utrujen.

Po treh dneh uporabe FHES (jemal je po eno kapsulo na dan) je že občutil več energije in njegovo splošno počutje se je izboljšalo. Začel je uživati tudi dietno prehrano. Ob dieti in FHES se je raven trigliceridov v šestih tednih znižala na 2.8 (zmerna hipertriglicerdemija). Užival je največ do 2 kapsuli dnevno. Z rednim uživanjem FHES kasneje ni nadaljeval. Stanje trigliceridov je ostalo na nizki ravni.

Danes uporablja po 3 plastenke FHES letno (eno plastenko na 4 mesece) in pravi, da mu to zadostuje za ohranjanje energije, odpornosti in primerno nizko stanje trigliceridov, tudi ko se prehransko kaj pregreši. V takih primerih zaužije največ po dve kapsuli dnevno, navadno pa mu zadostuje že ena kapsula, da ostanejo trigliceridi na razmeroma nizki ravni.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
21/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN