Nenehni prehladi, utrujenost in mišična oslabelost

Facebooktwitter

Stara sem 58 let, doma z Dolenjske. Sem drobne postave. Imela sem slab imunski sistem. Prehladi so se kar vrstili in hitro sem postajala utrujena, brez moči. Na žalost zaradi službe nisem nikoli uspela priti na predavanje dr. Ostana, zato mi je povzetke in informacije o njegovih predavanjih prinašala prijateljica.

Ko sem pred tremi leti za rojstni dan dobila tablete MAP, jih sprva nisem hotela jemati. Bila sem zelo skeptična in nezaupljiva, pa čeprav mi jih je podarila prijateljica. A po pogovoru z njo sem jih čez nekaj mesecev le začela jemati. Ker sem, kot rečeno, zelo drobna, brez mišic, nenehno prehlajena, brez moči in energije, povrh pa mi je zdravnica povedala, da imam preobremenjena in zamaščena jetra, sem le poskusila MAP. Sprva sem jemala le 3 tablete dnevno. Po pogovoru s prijateljico sem čez teden dni povečala dozo na 6 tablet dnevno, čez dva meseca sem jih jemala že po 10 dnevno.

Sprva nisem opazila pri sebi nobene spremembe in razlike, a sem jih kar jemala, kupila in jemala naprej. Sama morda nisem opazila ničesar, a opazili so drugi. Iz trgovine sem lahko prinesla dve polni vrečki nakupljenega blaga naenkrat, v službo sem začela hoditi peš, postala sem fizično in psihično močna. In tega sprva sploh nisem opazila. Ta ista prijateljica, ki sem ji danes zelo hvaležna, mi je “odprla oči”. Vso moč in energijo, povrh vsega pa še dokaj zdrava jetra, kot ugotavlja zdravnica, mi je vrnil MAP. Prehladov skorajda več ne poznam. Ne predstavljam si dneva brez tega odličnega dodatka. Zdaj se počutim živo.

Pred meseci sem za 58. rojstni dan dobila od iste prijateljice novo stekleničko MAP. Najboljše darilo!

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN