Šok po smrti v družini

Facebooktwitter

Sem star 55 let. Doživel sem hud šok: smrt v družini. Po tem sem slabo spal in nisem imel apetita. Moje splošno stanje je torej bilo: utrujenost in izčrpanost zaradi hitrega tempa dela in drugih skrbi. Težave imam tudi s prebavo; celo po en teden ne odvajam blata.

Začel sem uživati MAP (2 x 2 tableti na dan) in probiotik EM (0,3 dl zjutraj in 0,2 zvečer). Oboje sem užival sočasno 3 mesece. Potem sem prekinil in pravkar spet začenjam s to kuro.

Od MAP sem pričakoval splošno okrepitev. Zdi se mi, da je zelo dobra podpora tudi v najtežjih okoliščinah. Pomaga, da se funkcije normalizirajo, da se postopno pridobi energijo in moč za delo. Vse to sem jasno občutil.

Probiotik EM sem užival, da bi si izboljšal prebavo. Znatnih sprememb zaenkrat še ni bilo; želim si pogostejšega odvajanja blata.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link