Srbečica, luskavica in dehidriranost

Facebooktwitter

Spoštovani g. Iztok Ostan!

Več kot deset let sem imela težave pri zanositvi (IVF). Pri sedemintridesetih se mi je zgodila še menopavza. Pri štiridesetih se mi je s pomočjo znanosti in alternative posrečila zanositev in danes imam dve zdravi sončici.

Vse življenje sem se sicer premalo gibala, a sem nasploh živela zdravo. Kljub zdravemu življenju pa sem bila utrujena, zaspana, primanjkovalo mi je energije, imela sem težave z zanositvijo, težave pri soočanju s stresom itd… Ena od zanimivosti je moj jezik, ki je že od kar pomnim razpokan in to precej (kot razpokana zemlja zaradi suše). Po porodu in po začetku jemanja hormonske terapije so se pojavile še nekatere nove težave. Najverjetneje kot stranski učinek hormonske terapije, se mi je porušilo ravnotežje v črevesni bioti. Imela sem napihnjen trebuh, zredila sem se za 5-6 kg (pred tem je bila moja teža idealna), blato je bilo enkrat mehko drugič zaprtje. Kljub zdravniški pomoči in raznim mažam so me je več kot eno leto mučile alergije (srbečica, razjede) na zunanjem delu splovila. Na kolenu se je pojavila rahla luskavica, ki je bila srbeča in moteča.

Ko sem zasledila vaša predavanja, mi je kmalu postalo jasno, da bi to morda bila rešitev za moje težave. Vse, kar ste povedali, tudi jaz čutim, samo rešitve ni bilo nikjer.

Glede na moja leta in na energijo, ki jo potrebujem pri vsakodnevnih obveznostih, si seveda želim vitalnega in polnega življenja daleč v starost, a nisem še našla pravega recepta. Rada bi se samo počutila dobro.

Tako sem avgusta (2015) začela s FHES in plastenko probiotika EM. Še isti dan, ko sem na youtubu poslušala vaše predavanje, sem v trgovini kupila probiotik v kapsulah in naročila FHES ter probiotik EM. Začela sem z dvema kapsulama FHES skupaj z algami, na tešče popila kapsulo probiotika in čez dan še 0,1 dl probiotika EM. Po tednu ali dveh sem dnevni odmerek spremenila na jemala 3 x eno kapsulo FHES skupaj s algami in kapsulo probiotika, vsak dan pa jemljem tudi 0,2-0,3 dl probiotika EM.

Po enem mesecu in pol sem končno po dolgem času videla normalno blato, ki je tudi manj smrdeče. Počutim se 30-40 % bolje. Srbečica zunanjega splovila je skoraj izginila, le v notranjem delu je še malo bolnega tkiva. Luskavica na kolenu prav tako izginja. Jezik je postal bolj rožnat in ni več tako hudo razpokan (tudi po zaslugi nasveta znanca, da je v boju proti kandidi in podobnim nadlogam koristno na tešče pogrgrati malo jabolčnega kisa). Menim, da mi je kronično primanjkovalo tekočine, čeprav sem je popila dovolj, in da po zaslugi FHES moje celice končno dobivajo potrebno vodo.

V tem času sem bila skoraj teden dni brez FHES in takrat sem imela občutek, da se srbečica zunanjega splovila vrača, prav tako srbečica kolena. Moje splošno počutje pa se ni spremenilo.

Morda se zdim za izdelke po vašem priporočilu nekoliko premlada, vendar se včasih počutim kot starka in včasih kot rekonvalescentka po bolezni.

Zelo sem vam hvaležna za vaše raziskave in želim to deliti tudi z drugimi.

 

Produkti: FHES, Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
25/10/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN