Uživanje OKA med postom

Facebooktwitter

Stara sem nekaj čez 40 let in pred kratkim sem opravila 6-dnevni post. S postenjem želim zmanjšati telesno težo. Pred tem sem se že postila, a tokrat sem pri tem prvič uporabila optimalno kombinacijo aminokislin OKA.

Med postom sem pila vodo, sveže čaje, v času kosila svežo čisto zelenjavno juho in v času večerje ovseno precejeno juho. Zadnje tri dni sem ob zelenjavni juhi spila po deciliter svežega soka iz rdeče pese, ki sem ga razredčila z vodo. Občasno sem v čaj stisnila nekaj limone. Vse dni posta sem uživala tudi OKA.

Po izračunih bi morala dnevno zaužiti po 20 kapsul OKA, jaz pa sem jih jemala po 5 zjutraj, opoldne in zvečer, skupaj torej 15. OKA uživam tudi sicer, po 4 tablete dnevno, poleg tega pa sem trikrat ali štirikrat tedensko precej telesno aktivna.

V času posta nisem imela nobenih težav, le svojo običajno rekreacijo sem zamenjala za precej lažjo zvrst (vaje za raztezanje in daljši sprehodi). Počutila sem se zelo dobro, teža pa se je znižala za 4,5 kg. Koža in moj videz sta v redu, ni sledu o uvelosti ali morebitni izčrpanosti. Z uživanjem OKA pa nadaljujem (po 4 kapsule dnevno).

Danes je peti dan po postu in moja teža je še vedno enaka kot dan po zaključenem postu.

Vesela sem, da mi je uspelo. Sedaj bom poskušala nadaljevati z zmernostjo pri prehranjevanju. Največjo težavo vidim v tem, da si je zelo težko vzeti čas, da v miru poješ obrok in pri tem ne misliš na probleme, ampak uživaš in okušaš čisto vsak grižljaj posebej. Poskusila bom nadaljevati z enodnevnim postom med tednom.

Kasnejši pripis: Od mojega zadnjega pisanja je minilo še 12 dni. V tem času sem pridobila malo manj kot en kilogram. Žal mi je v tem obdobju uspelo opraviti samo en postni dan. Takrat sem pila samo vodo in čaj ter zaužila 10 tablet OKA.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/11/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link