Športnik Rafael: več mišic z MAP, boljše spanje in uriniranje s FHES

Facebooktwitter

Rafael je športno aktiven 51-letni moški atletske postave.

MAP je intenzivno uporabljal pred približno osmimi leti. Takrat se je z uporabo desetih tablet MAP na dan (20 minut pred fizično aktivnostjo) v roku dveh mesecev njegova mišična masa vidno povečala za približno 20%. V nadaljnjih dveh mesecih se je mišična masa od pričetka uporabe MAP povečala za 35 %. Kasneje, ko ni več uporabljal MAP in je bilo tudi fizične aktivnosti manj, se je mišična masa še presenetljivo dolgo časa ohranjala. Trajalo je kar nekaj let, da so mišice ponovno uplahnile na prvotno stanje.

V času ko je užival MAP, je začel uporabljati tudi FHES. Dnevno je zaužil tudi 3 do 5 kapsul. Že od samega začetka uporabe je občutil veliko več energije, izboljšano vsesplošno počutje in lažje premagovanje stresa. Z uporabo MAP in FHES je kasneje prekinil zaradi finančnih razlogov.

V zadnjem času (brez uporabe FHES in MAP) se mu navkljub redni fizični vadbi mišična masa ni povečevala. Poskusil je z različnimi treningi in polnovredno prehrano, vendar brez večjega uspeha. Slabše je spal, občutil manj energije, pogosto se je pojavljalo tudi pekoče uriniranje.

Pa je po večletni prekinitvi ponovno pričel z uporabo FHES. Pravi, da se mu je izboljšalo uriniranje. Pritisk je večji in uriniranje je povsem nepekoče.

Danes ponovno uporablja oba produkta skupaj in počasi spet pridobiva fizično moč oziroma mišično maso. Spanje se mu je izboljšalo in pravi, da se zjutraj prebuja veliko bolj spočit kot pred uporabo obeh dopolnil, ko je imel občutek utrujenosti, ki ga je spremljal skozi ves dan.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN