Večstranske koristi občasnega uživanja večjih odmerkov FHES

Facebooktwitter

Prvič sem zaužil FHES leta 2000, ko mi je bilo 24 let. Moje takratno počutje je bilo glede na leta normalno. Bil sem brez posebnih zdravstvenih težav, le pozimi sem bil včasih prehlajen ali gripozen, pa tudi kakšna angina se je pritaknila. Poleti pa sem imel v močni vročini težave s sindromom nemirnih nog.

Ob začetni rabi FHES (2 kapsuli dnevno) nisem zaznal ničesar. V nadaljevanju sem opazil učinke šele ob dnevni uporabi osmih ali več kapsul FHES: zelo dobro počutje in veliko energije, dobro in kvalitetno spanje.

FHES zaradi finančnih in drugih razlogov nisem uporabljal redno. Zimske gripe so se tako vseeno vrstile. Občasno sem uspel s FHES preprečiti razvoj gripe, ampak le, če sem takoj ob prvih znakih obolenja začel uživati po 3 kapsule FHES na vsakih 5 ur. Če pa sem začel uživati FHES kasneje, ko se je gripa ali angina že razvila, ob uživanju FHES nisem opazil vidnih učinkov.

Pred leti sem si s FHES lajšal težave sindroma nemirnih nog. Delovanje je bilo zelo hitro; simptomi so pojenjali v desetih minutah po zaužitju dveh kapsul FHES. V kasnejših letih pa so simptomi postajali izrazitejši, močnejši, in FHES in več pomagal.

Minilo je že štirinajst let, odkar občasno uživam FHES. Zaradi finančnih razlogov ga namreč še vedno ne uporabljam vsak dan, čeprav menim, da bi redno dolgotrajno uživanje utegnilo nasploh okrepiti moj organizem.

Ob povečanem stresu zaužijem po 3 kapsule FHES. Takrat deluje skoraj v trenutku.

Prav tako mi FHES zelo pomaga tudi pri visokih zunanjih temperaturah. Med poletnimi ekstremnimi vročinskimi valovi občutim dobro hidracijo telesa in bistveno lažje prenašam vročino. Opažam tudi, da sem v vročih poletnih dneh popoldne manj utrujen, kot bi bil sicer.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN